بلاگ

معرفی و تاریخچه‌ برند بیتس

معرفی و تاریخچه‌ برند بیتس

در این مقاله از سایت تعمیر بلندگو به بررسی , معرفی و تاریخچه‌ برند بیتس می پردازیم. با ما همراه باشید.

بیتس! برندی که برای بسیاری از کاربران غیر حرفه‌ای برابر است با هدفون به طور عام! از خردسالان گرفته تا افراد سالخورده‌ای که دانش چندانی در زمینه‌ی هدفون ندارند، این نام را می‌شناسند و اگر از آنها بخواهید تنها از یک برند هدفون نام ببرند، به احتمال زیاد آن یک برند بیتس خواهد بود. اما این برند از کجا آمد، چگونه پا گرفت و چگونه رشد کرد؟

آغاز راه بیتس :

بیتس الکترونیکس (Beats Electronics یا Beats by Dr. Dre)، شرکت آمریکایی تولید کننده‌ی تجهیزات صوتی، در سال ۲۰۰۶ میلادی، توسط دکتر دری (Dr. Dre)، رپر و تهیه‌کننده‌ی مشهور آمریکایی و جیمی آیوین (Jimmy Iovine)، تهیه‌کننده‌ی فیلم و موسیقی پایه‌گذاری شد.
طبق گفته‌ی آیوین، ایده‌ی اصلی بنیان‌گذاری این شرکت زمانی به ذهن او رسید که شاهد فروش و فراگیری خارق‌العاده‌ی آیپاد و نحوه‌ی نفوذ ابزارها و تولیدات کمپانی اپل در بازار بود. پس با فکر سهمین شدن در سود حاصل از این موج، شروع به جستجو برای جذب شریک تجاری مناسب کرد و سرانجام با جلب نظر دکتر دری، مشورت با او و انتخاب هدفون و بلندگو به عنوان محصول مشارکت‌شان، شروع به کار کردند.
سپس آنها با شرکت کهنه‌کار مانستر (Monster) که سالها بود در زمینه‌ی طراحی و ساخت تجهیزات صوتی فعالیت داشت، به توافق رسیدند تا این شرکت، در زمینه‌ی تولید به آنها کمک کند.

 : ۲۰۱۳-۲۰۱۴

در سال ۲۰۱۳، بیتس بیشتر بر تقویت زیرساخت‌های اقتصادی‌اش تمرکز کرد و در ماه سپتامبر، ۲۵% باقیمانده از سهم HTC را نیز به مبلغ ۲۶۵ میلیون دلار خریداری کرد. امری که نشان‌دهنده‌ی رشد چشمگیر ارزش این کمپانی، تنها طی یک سال است.
در ژانویه‌ی سال ۲۰۱۴، بالاخره سرویس پخش موسیقی این شرکت با نام Beats Music آغاز به کار کرد. پروژه‌ای که در آن، بیتس، ترنت رزنر (Trent Reznor)، آهنگساز و تهیه‌کننده‌ی نامدار موسیقی و موسس گروه ناین اینچ نیلز (Nine Inch Nails) را در کنار خود داشت. اما، رقابت با سرویس‌های دیگری مانند اسپاتیفای و پاندورا، که برخی از آنها رایگان هم بودند، کار ساده‌ای نبود. یک ماه بعد، شایعاتی حاکی از تلاش بیتس برای فراهم کردن ۶۰ میلیون دلار شنیده می‌شد که برخی آن را نشان از به دردسر افتادن این شرکت در جا انداختن Beats Music می‌دانستند.
در اوایل ماه مه، خبرهایی مبنی بر مذاکرات شرکت اپل برای خرید بیتس منتشر شد. در کمتر از یک ماه، این خبرها به واقعیت بدل شدند و سرانجام پس از شش سال فعالیت، در تاریخ ۲۸ مه، Apple اعلام کرد که شرکت بیتس الکترونیکس و سرویس پخش موسیقی آنلاین Beats Music را به قیمتی حدود ۳ میلیارد دلار خریداری خواهد کرد. رقمی که بالاترین رقم پرداخت شده از جانب اپل برای خرید یک کمپانی محسوب می‌شد.
این اتفاق در تاریخ یکم آگوست به صورت قطعی و نهایی انجام گرفت و مدتی پس از این انتقال، اپل، سرویس Beats Music را به طور کامل متوقف کرد و در اواسط سال ۲۰۱۵، سرویس مشابه Apple Music را جایگزین آن کرد.

اکنون بیش از ده سال از عمر نام بیتس می‌گذرد و مدل‌های بسیار متنوعی با این نام به بازار عرضه شده است. مدل‌هایی که در بیشتر موارد، با نظر نامساعد حرفه‌ای‌ها و اقبال عمومی بی‌نظیر روبرو شده‌اند. با وجود بهبود کیفی نسبی برخی از این محصولات این برند در سال‌های اخیر، هنوز بسیاری از علاقمندان جدی تجهیزات صوتی و موسیقی، به آنها روی خوش نشان نداده‌اند. اما به هر روی، بیتس با انتخاب رویکرد تجاری هوشمندانه، توانست به نحوی به بازار نفوذ کند که آرزوی بسیاری از شرکت‌های مشابه بود. طبق آماری که در سال ۲۰۱۴ منتشر شده، در بیش از ۶۲ درصد موزیک‌ویدیوهایی که توانسته‌اند، در این سال، به جدول ۱۰۰ موزیک ویدیوی محبوب بیلبورد راه یابند و در آنها یک هدفون دیده می‌شود، آن هدفون، بیتس بوده است. نتیجه‌ی چنین رویه‌ی تبلیغاتی، به دست آوردن ۵۷ درصد از کل بازار هدفون‌های بالای ۱۰۰ دلار است. بیش از ۴۶ درصد نوجوانان آمریکایی، برند بیتس را به عنوان برند محبوب هدفون خود معرفی کرده‌اند و اگر سهم ۲۵ درصدی اپل از این مساله را نیز در نظر بگیریم، متوجه نفوذ ۷۱ درصدی هدفون‌های این دو برند در اذهان نسل بعدی موسیقی‌دوستان آمریکایی و شاید جهان خواهیم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *